Българска асоциация за управление на хора е неправителствена организация с идеална цел, която е създадена, за да подпомага и развива професионалистите в областта на управлението на хора.
Търсене: • Семинари и дискусии

  Управление на хора от различни възрасти - демонстрационен уъркшоп
  София, Вторник, 24 Юли 2018 г.
  Начало: Вторник, 24 Юли 2018 г.

  Достъп: Събитието е безплатно, но изисква предварителна регистрация.

  Организатор: БАУХ

  Място на провеждане: София, зала на IT Step Academy (бул. Александър Стамболийски 55, ет. 7)
 

Работят ли във вашата компания представители на различни поколения? Сблъсквали ли сте се със ситуации, в които те не могат да намерят правилния път за комуникация и колаборация помежду си? Търсите ли начини активно да ангажирате в работата служителите над 55 години?


Каним ви на уъркшоп - на 24 юли, на който ще разгледаме тези въпроси. В първата част на събитието сме поканили професионалисти с опит по темата, които да споделят своята практика. В дискусия "Какво обединява и какво разединява поколенията на работното място" своята експертиза ще споделят Галина Софрониева, директор Човешки ресурси, VIVACOM, Теодора Ангелова, консултант, Стефан Апостолов, бивш изпълнителен директор и член на УС председател на УС на ЧЕЗ Разпределение, управляващ съдружник, Евъргреен Талънтс 55+. Модератор на дискусията ще бъде Капка Стойкова, Development Zone.


Пълна информация за програмата вижте ТУК


Във втората част на уъркшопа ще имате възможност да се запознаете с обучителни материали по темата – презентации, казуси, базирани на реални ситуации от работен контекст, въпросници, разработени в рамките на проекта „Age-Diverse Workforce Management for HR Managers“, по който БАУХ е партньор. Проектът е финансиран от програма Erasmus +. Ще можете да тествате и специалната онлайн обучителна игра, разработена от партньорите в проекта, която цели да провери по забавен и интерактивен начин уменията на всеки от нас да се справя с различни ситуации, свързани с предизвикателствата при управлението на екипи от представители на различни поколения.


Участието в събитието е безплатно, но изисква предварителна регистрация ТУК.


За ваша информация: по време на уъркшопа ще бъдат правени снимки, а данните, с които се регистрирате на място, ще бъдат предадени на партньорите по проекта.


Събитието ще се проведе в София, на 24 юли, от 10:00 часа, зала на IT Step Academy (бул. "Александър Стамболийски" 55, етаж 7)

Водещи събития
преди 5 години
I-ва конференция за управление на хора - "Иновации в управлението на хора"
преди 4 години
Церемония по връчване на Годишните HR награди 2014 на Българска асоциация за управление на хора
преди 4 години
На кафе със САП Лабс България
преди 4 години
Стратегии и практики по управление на хора от Централна и Източна Европа
преди 3 години
40 иновативни HR практики
преди 3 години
Ноемврийска конференция "Maximizing Human and Organizational Capabilities"
преди 1 година
Майска конференция на БАУХ


Copyright © 2019 БАУХ  | За реклама  | Контакти