Българска асоциация за управление на хора е неправителствена организация с идеална цел, която е създадена, за да подпомага и развива професионалистите в областта на управлението на хора.
Търсене: • Семинари и дискусии

  Менторска програма на БАУХ - уебинар "Привличане, управление и задържане на таланти"
  София, Сряда, 23 Януари 2019 г.
  Начало: Сряда, 23 Януари 2019 г.

  Достъп: Свободен за членове на БАУХ, но изисква регистрация

  Организатор: БАУХ

  Място на провеждане: Уебинарът е онлайн семинар, който се провежда в уеб пространството. Участниците могат да бъдат в различни точки на света.
 

Уебинарът се организира със съдействието на Менторите от Менторската програма на БАУХ


На 23 януари 2019 г. от 17:00 ч. ще се проведе уебинар на тема: "Привличане, управление и задържане на таланти", като част от дейностите по Менторската програма на Българска асоциация за управление на хора. Темата е в топ 3 в списъка на най-актуалните и полезни, определени чрез допитване сред членовете на БАУХ през лятото на 2018 година.
Водещ на уебинара ще бъде един от менторите на Програмата - Деница Борисова. Деница има над 15 години професионален опит в областта на УЧР, половината от които като ръководител на тази функция. Работила е в големи, мултинационални компании, където се прилагат съвременни процеси и практики по УЧР. Над 10 години преподава на бакалаври по управление на човешките ресурси по акредитирани във Великобритания програми в два британски университета, а в последните години – и на МВА студенти. Опитът й в една от компаниите от т.нар. “the big 4” като консултант по човешки ресурси и дава възможност да вземе участие в редица международни проекти по разработване и внедряване на УЧР проекти със стратегическо значение. През последните 8 години Деница Борисова е Ръководител отдел "Човешки ресурси и правен" във Фесто Производство ЕООД.


Направете своята регистрация за уебинара ТУК до 21 януари 2019 г. Достъпът до платформата за уеб събитието се осигурява от ICF България.
Очакваме ви!

Водещи събития
преди 5 години
I-ва конференция за управление на хора - "Иновации в управлението на хора"
преди 5 години
Церемония по връчване на Годишните HR награди 2014 на Българска асоциация за управление на хора
преди 4 години
На кафе със САП Лабс България
преди 4 години
Стратегии и практики по управление на хора от Централна и Източна Европа
преди 4 години
40 иновативни HR практики
преди 3 години
Ноемврийска конференция "Maximizing Human and Organizational Capabilities"
преди 1 година
Майска конференция на БАУХ


Copyright © 2019 БАУХ  | За реклама  | Контакти