Българска асоциация за управление на хора е неправителствена
организация с идеална цел, която е създадена, за да подпомага
и развива професионалистите в областта на управлението на хора.
Търсене: • Семинари и дискусии

  Менторска програма на БАУХ - уебинар "Коучинг умения“
  София, Петък, 15 Март 2019 г.
  Начало: Петък, 15 Март 2019 г.

  Достъп: Свободен за членовете на БАУХ, но изисква регистрация

  Организатор: БАУХ

  Място на провеждане: Уебинарът е онлайн семинар, който се провежда в уеб пространството. Участниците могат да бъдат в различни точки на света.
 

Уебинарът се организира със съдействието на Менторите от Менторската програма на БАУХ


На 15 март 2019 г. от 16 ч. ще се проведе уебинар на тема: "Коучинг умения", като част от дейностите по Менторската програма на Българска асоциация за управление на хора. Темата сред първите в списъка на най-актуалните и полезни, определени чрез допитване сред членовете на БАУХ през лятото на 2018 година. Уебинарът е насочен към хора, които не знаят какво е коучинг (запознати са само с името) и искат да знаят повече, и/или към хора, които вече имат някакво разбиране и желаят да го задълбочат.


Водещ на уебинара ще бъде един от менторите на Програмата – Евгения Георгиева, HR практик, консултант, тренер и коуч, "Талънт Линк България".
Евгения Георгиева е HR практик, консултант, тренер и коуч. От 2008 г. има свой консултантски бизнес, чиято основна мисия е да помага на организациите и техните лидери да изграждат и ръководят успешни екипи, да открият и развият своите силни страни и да се справят с предизвикателствата, свързани с управлението на човешкия капитал. В тази си роля тя съчетава професионален опит като HR директор и лидер, знанията и уменията си като  консултант  по  организационно  развитие,  тренер по  мениджмънт  и  лидерство  и бизнес коуч, така че фокусът да е върху клиента и неговите предизвикателства. Работила   е  като  главен  директор  Човешки  ресурси  на  БТК. АД  (Виваком)  от  2004  до  2008  г. и  като Директор ЧР на Юмикор Пирдоп Мед (понастоящем Аурубис България) – от 1998 до 2004 г. И в двете компании е управлявала процесите по преструктуриране и въвеждането на цялостна система за управление и развитие на човешките ресурси. Завършва социална психология в Московския университет „М.В.Ломоносов”,  а след това става доктор на психологическите науки, както и магистър по организационно развитие на Университета Пепърдайн, САЩ.


Направете своята регистрация за уебинара ТУК до 11 март 2019 г.


Достъпът до платформата за уеб събитието се осигурява от ICF България.


Очакваме ви!

Водещи събития
преди 6 години
I-ва конференция за управление на хора - "Иновации в управлението на хора"
преди 5 години
Церемония по връчване на Годишните HR награди 2014 на Българска асоциация за управление на хора
преди 5 години
На кафе със САП Лабс България
преди 5 години
Стратегии и практики по управление на хора от Централна и Източна Европа
преди 5 години
40 иновативни HR практики
преди 4 години
Ноемврийска конференция "Maximizing Human and Organizational Capabilities"
преди 2 години
Майска конференция на БАУХ


Copyright © 2020 БАУХ  | За реклама  | Контакти