Българска асоциация за управление на хора е неправителствена организация с идеална цел, която е създадена, за да подпомага и развива професионалистите в областта на управлението на хора.
Търсене:


преди 10 месеца
Твоят ментор?

Българска асоциация за управление на хора е създадена, за да подпомага и развива професионалистите в областта на управлението на хора. В тази връзка имаме ново предложение за вас!

Винаги сме се опитвали да ви представяме хора, които според нас са вдъхновяващи, успешни, имащи опит и експертиза, които да споделят. Правили сме го по различни начини – чрез лекторите в нашите конференции и други събития, чрез статии и материали, чрез интервюта, чрез менторската ни програма и др.

Сега предлагаме обратния подход! За периода август-септември 2017г. даваме възможност на всеки от вас да посочи човек от HR гилдията в България, който го вдъхновява,  от когото желае да почерпи опит, с когото би искал да обмени знания. Изборът си можете да направите като посочите:

- Конкретен професионалист
- Определена тема
- Конкретна компания, с чийто HR мениджър/служител бихте искали да се свържете
- Конкретна позиция – независимо от това коя е компанията

Ние от офиса на БАУХ ще направим всичко по силите си да открием „вашия“ човек и да направим връзка. Ще очакваме да ни изпращате вашите конкретни желания на e-mail: bapm@bapm.bg само до края на месец септември 2017г.

Бъдете активни!


 

   Copyright © 2018 БАУХ  | За реклама  | Контакти