Българска асоциация за управление на хора е неправителствена организация с идеална цел, която е създадена, за да подпомага и развива професионалистите в областта на управлението на хора.
Търсене:


преди 1 година
Управление на разнородна по възраст работна сила - реални казуси

Както вече сме ви информирали нееднократно, Българска асоциация за управление на хора е партньор по проекта “Age-diverse workforce management for HR managers”, целящ разработването на набор от обучителни материали, обединени в програма за HR професионалисти, която да разшири техните знания и умения за управление на различна по възраст работна сила.
Проектът се координира от гръцката организация EXELIA, а партньорските организации са от България, Словения, Португалия и Франция.
Проектът трябва да приключи през октомври 2018 г.
Работата в рамките на проекта до момента беше фокусирана върху това да се разработят модулите, които ще съдържат обучителните материали. Повече информация за първите резултати от проекта можете да намерите ТУК
 
Във връзка със следващите етапи на проекта събираме информация за реални случаи от практиката на HR професионалистите, в които те са се сблъсквали с предизивикателства в управлението на разнообразна по възраст работна сила. Търсим примери от различни индустрии, в различен контекст. Информацията ще бъде използвана за разработване на част от обучителните материали, предвидени в рамките на проекта, като конкретни имена на компании няма да бъдат споменавани. Рзработените материали ще бъдат достъпни за всички членове на БАУХ.
Ако сте се сблъсквали със ситуации, свързани с управление на разнородна по възраст работна сила, споделете с нас. Опишете накратко ситуацията и ни я изпратете на адрес bapm@bapm.bg до 24 ноември 2017 г.
 
Благодарим ви за съдействието!

   Copyright © 2018 БАУХ  | За реклама  | Контакти