Българска асоциация за управление на хора е неправителствена организация с идеална цел, която е създадена, за да подпомага и развива професионалистите в областта на управлението на хора.
Търсене:


преди 10 месеца
БАУХ дава гласност на отворените HR стажове

Ниските нива на безработица, все по-малкият брой завършващи студенти и конкурентният пазар на труда в България затрудняват вече и намирането на стажанти в организациите. Сега БАУХ дава възможност за връзка на студентите с бизнеса. До 10 март можете да изпращате своите обяви за отворени позиции по стажове в областта на управлението на човешки ресурси, а ние от своя страна ще запознаем с тях студенти в HR-специалности от университети в цялата страна.


Дайте възможност на младите хора да придобият професионален опит и да изпитат натрупаните академични знания. Тъй като стажът е структуриран модел за придобиване на знания, умения и трудови навици в реална работна атмосфера, това позволява да формирате и потенциални ваши служители, които сте се уверили, че пасват на корпоративната ви култура.


В случай че стажантските ви програми стартират не по-рано от месец април, свалете и попълнете формата ТУК и я върнете до 10 март на имейл адрес bapm@bapm.bg

   Copyright © 2018 БАУХ  | За реклама  | Контакти