Българска асоциация за управление на хора е неправителствена организация с идеална цел, която е създадена, за да подпомага и развива професионалистите в областта на управлението на хора.
Търсене:


преди 1 година
БАУХ с нов член на УС

Г-жа Миглена Узунова - Цекова*, старши директор Човешки ресурси и член на Лидерския екип на Мтел, е най-новият член на Управителния съвет на Българска асоциация за управление на хора. Тя бе избрана с пълно мнозинство на провелото се Общо събрание на сдружението на 16.03.2018 г. в "Софарма Бизнес Тауърс", София на мястото на оттеглилия се от поста Светослав Богатинов от ADataPro, за чиито усилия и активна работа БАУХ благодари!

Присъстващите на Общото събрание членове на БАУХ направиха още един много важен избор - за попълване състава на Сертификационен съвет от двама изявени професионалисти в  HR сферата: г-жа Галина Георгиева от "Дунапак Родина" и Даниела Анева от "Ендава". Двете дами стават част от най-голямата кауза на сдружението - налагане на стандарти в сферата на управление  на човешките ресурси, които да изградят, запазят и развият професионалното ниво на българските специалисти и мениджъри в сферата. Г-жа Георгиева и г-жа Анева вече са членове на оценяващия орган на Сертификационната програма, съставен от изключителни професионалисти, избрани от Общото събрание на БАУХ.

На събитието бяха представени съответните отчетни и програмни документи, които бяха одобрени и гласувани от членовете на сдружението.

На събранието бе представен и проект на Етичен кодекс, който стана важна отправна точка за бъдещи разисквания и професионални дебати по темата в развитие. Така Българска асоциация за управление на хора за пореден път приобщи гледните точки и професионалния опит на най-изявените HR мениджъри и директори "Човешки ресурси" в България, налагайки високи професионални стандарти и екипност в бранша.
*Г-жа Миглена Узунова - Цекова е завършила “Английска филология” в Софийския университет със специализация “Масови комуникации” и MBA програма към Еrаsmus Univеrsitу, RоJеrdаm. Специализирала е и “Стратегическо управление на човешките ресурси” към Sсhооl оf Industriаl and Lаbоr RеlаTоns, Cоrnеll Univеrsitу, USA. Носител е на приза на БАУХ “HR Директор на годината” за 2016 г. В сферата на човешките ресурси работи от 2000 г., а от 2007 г. управлява цялостната дейност по управление на хора в Мтел.

   Copyright © 2019 БАУХ  | За реклама  | Контакти