Българска асоциация за управление на хора е неправителствена организация с идеална цел, която е създадена, за да подпомага и развива професионалистите в областта на управлението на хора.
Търсене:


преди 11 месеца
Очаквайте разнообразие от теми, участници и лектори на XIX HR конференция през май

Регистрацията за участие в традиционната международна HR конференция, организирана от Българската асоциация за управление на хора, която ще се проведе на 17-19.05.2018 г. в Боровец тече с пълна сила! Темата на събитието е „Предизвикателства, възможности и мотиватори“, а сред регистриралите се има фирми от различни браншове и индустрии.

Разнообразието от участници задава тон и на темите, които обхващат цялата палитра на идеята за управление на хора – от изграждане на организационна култура и КСО политики, през иновации и технологии, до невронаука и GDPR. Програмата акцентира върху споделянето на практики и реален опит в бизнес среда – гост лектори от различни компании, с българско и чуждестранно участие, ще разкажат за своите успехи и предизвикателства при изграждането на нови стратегии за управление на хората в техните организации. Участниците ще се включат в специални работни ателиета, в които ще разкрият идеите си за щастието в екипите, за откриването на „диамантите“ в екипите и за един неподозиран „двигател“ на HR- успеха: противоречията в организациите, които могат да се превърнат в ценен ресурс и капитал.

Конференцията ще се състои за 19-ти пореден път и едно от най-емблематичните събития, които националната асоциация на HR-ите в България организира. Събитието е една от основните платформи за професионалистите в сферата на управлението на хора, чрез която те общуват, обменят практики и осъществяват движещите организациите им промени.

Регистрация за събитието може да направите тук.

Очакваме ви!


Генерални спонсори на конференцията са:   и

   Copyright © 2019 БАУХ  | За реклама  | Контакти