Българска асоциация за управление на хора е неправителствена организация с идеална цел, която е създадена, за да подпомага и развива професионалистите в областта на управлението на хора.
Търсене:


преди 9 месеца
„Къде са диамантите?“ се питат HR-ите в България

„Къде са диамантите?“, „Как да ангaжираме по-осъзнато служителите си с помощта на най-новите открития в невронауката?“, „Как се отглежда бранд без ГМО?“ и още няколко основоположни за бъдещето на HR-професията въпроси ще си зададат професионалистите в сферата на специална конференция, организирана от Българска асоциация за управление на хора, която ще се състои на 17-19 май в Боровец.

Програмата на събитието е разнообразна и практически насочена – на него най-влиятелните компании в България ще споделят практиките си, предизвикателствата, успехите и неуспехите, целите и измененията в получените резултати. Подробности може да намерите ТУК.

Сред лекторите и гостите попадат директори на правна дирекция, астрофизик и писател, експерт по невролидерство, изпълнителни директори, коучинг експерти, мениджъри „Човешки ресурси“ и собственици на компании. Всеки от тях ще разкаже своята история през погледа на своята професионална характеристика и опит.

Очакваме ви – повече информация за регистрацията за събитието може да намерите ТУК.

Генерални спонсори на конференцията са:  и
Българска асоциация за управление на хора е националната организация на HR професионалистите, която развива и споделя най-добрите професионални практики в управлението и развитието на човешкия капитал, повишава добавената стойност за организациите и обогатява потенциала и професионалната изява на хората. БАУХ е член на Европейската Асоциация за управление на хората (EAPM) и на Световната федерация на асоциациите за управление на хората (WFPMA).


   Copyright © 2019 БАУХ  | За реклама  | Контакти