Българска асоциация за управление на хора е неправителствена организация с идеална цел, която е създадена, за да подпомага и развива професионалистите в областта на управлението на хора.
Търсене:


преди 8 месеца
"Оценка на представянето - практики и нови тенденции"

Специално за членовете на Българска асоциация за управление на хора от Стара Загора и региона организираме поредно събитие от инициативата „ HR маратон“ на тема " Оценка на представянето - практики и нови тенденции". Ще си отговорим на въпросите „Как?“, „Кога?“ и „Защо?“ с помощта на Таня Бриклер от „Прометрикс“ и на Любомир Терзиев - Групов Мениджър ЧР за България на Acibadem Citiy Clinic, които ще ни въведат в дълбочина на темата. ОЧАКВАМЕ ви на интересна дискусия с и за HR-и – направете своята регистрация ТУК! Събитието се организира със съдействието ПОК "Съгласие". Очакваме ви на 27 септември в 14:30 ч.!


Оценката на представянето според ЧР специалистите е ключов процес, който спомага организациите да постигат стратегическите си цели, а служителите – да развиват своите знания, умения и компетенции. Световните тенденции показват преминаване от формален, детайлен ежегоден преглед към честа обратна връзка „в реално време“. На събитието ще обсъдим как всъщност изглежда процесът на оценка на представянето в различни компании България и ще поговорим какви са новите световни тенденции и как те могат да бъдат въведени на практика.


Таня Бриклер е един от основателите и управител на Прометрикс ООД. Организационен психолог с над 15 години опит в сферата на психологическото тестиране и организационното консултиране. Ръководила е проекти, свързани с оценка нивото на притежаваните компетенциите на кандидати за работа и служители, участвала е в процеса на създаване на тестове и компетентностни модели и в оптимизиране на процедурите на подбор и оценка на работното представяне. Създала е методика за 360-градусова обратна връзка, широко използвана от компании в различни сектори в България.


Любомир Терзиев е доктор по икономика в областта на управлението на човешките ресурси и има степен MCIPD по управление и развитие на хората. Автор е на редица национални и международни публикации в различни области на ЧР.
Над 15 години управлява дейността по ЧР в организации от секторите образование, енергетика, телекомуникации и производство. В момента заема позиция Групов Мениджър ЧР за България в най-голямата в региона и втората по-големина в света група в здравеопазването – Acibadem Citiy Clinic на IHH.
Любомир ще представи въпросите, които стоят пред ЧР в сектори като здравеопазването, където измерването на представянето е трудно и често ненужно или вредно. Все пак оценката на трудовото представяне има и други важни роли освен да измерва и възнаграждава. Какви са основните дилеми и в какви иновативни посоки ще развива своята системата Адибадем Сити Клиник.

   Copyright © 2019 БАУХ  | За реклама  | Контакти