Българска асоциация за управление на хора е неправителствена организация с идеална цел, която е създадена, за да подпомага и развива професионалистите в областта на управлението на хора.
Търсене:


преди 5 месеца
Конкурс за Годишните HR награди на БАУХ за 2018 г.

Уважаеми членове на Българска асоциация за управление на хора,
Официалният старт на традиционните Годишни награди на БАУХ за 2018 г. бе даден на есенната конференция на Асоциацията на 12 октомври 2018 г. в София.
С това съобщение имаме удоволствието да ви поканим да се включите в конкурса за Годишните HR  награди 2018 г., чиято кампания за набиране на кандидатури ще продължи до 30 ноември!
Първа стъпка е да попълните номинационната онлайн форма ТУК, с която може да предложите ваши колеги, партньори и др. за включване в конкурсния формат. Анонимността ви като номиниращ е гарантирана. Важно условие е номинираният да е член на Българска асоциация за управление на хора.
Втората стъпка е наш представител да се свърже с номинирания, за да уточни дали той/тя приема номинацията си за участие в конкурса.
Трета стъпка е номинираният кандидат да подаде своята кандидатура чрез стандартен формуляр, който ще получи от офиса на БАУХ, с приложени доказателства към представените във формуляра факти.
Изтъкнати HR професионалисти от различни сфери ще бъдат жури на Наградите и ще оценяват обективно кандидатурите ви – кои са те вижте ТУК!
Още подробности за регламента може да прочетете ТУК!
Очакваме кандидатурите ви до 30 ноември – разгледайте критериите в различните категории ТУК!
Пожелаваме успех на всички кандидати!

   Copyright © 2019 БАУХ  | За реклама  | Контакти