Българска асоциация за управление на хора е неправителствена
организация с идеална цел, която е създадена, за да подпомага
и развива професионалистите в областта на управлението на хора.
Търсене:


преди 9 месеца
Управление на промяната и HR трансформацията ще се коментират на есенната ни конференция

Програмата с лекторите на есенната HR конференция на Българска асоциация за управление на хора вече е публикувана – тя очертава основните акценти на събитието, което ще се проведе на 18 октомври 2019 г. в Интер Експо Център в София.

Силно международно присъствие сред лекторите и българско участие с представители на компании от най-големите сектори на промяна в последната година в страната ни – това е големият акцент на конференцията, чиято тема е „Leading HR Transformation“.

Програмата е разнообразна и пълноценна от гледна точка на представянето на различни гледни точки и в различни формати: ще имаме възможност да чуем на живо много от нашите лектори – международни и български HR практици, ще имаме и видео представяне, ще станем свидетели на презентиране на реални фирмени практики и споделяне на опит от представители и на бизнеса. Темите също са разнообразни и обхващат основните аспекти на HR трансформацията: управление на промяната, процеси, модели и функции, тенденции – в глобален контекст и в българска бизнес среда. Добрите практики, научените уроци и ценния опит ще бъдат споделени и дискутирани от всички участници, така че да бъдат достъпни и адаптирани към нашата действителност.

Подробности за събитието може да намерите ТУК, а срокът за ранните  записвания е 30 септември 2019 г.

Екипите на компаниите и членовете на БАУХ се ползват с допълнителни преференциални условия – не изпускайте възможността за отстъпка!


Генерални спонсори:


  
Copyright © 2020 БАУХ  | За реклама  | Контакти