Българска асоциация за управление на хора е неправителствена
организация с идеална цел, която е създадена, за да подпомага
и развива професионалистите в областта на управлението на хора.
Търсене:


преди 8 месеца
Вие зададохте посоката, ние организираме пътуването!

Уважаеми членове на БАУХ,


Предлагаме на вашето внимание възможността да представите свое съдържание, във формат по ваш избор, по една от зададените ТУК теми.


Те са разпознати като важни за общността от участниците на тазгодишната ни майската конференция и вярваме, че ще бъдат полезни както за презентаторите (които ще сте вие), така и за участниците (отново сте вие, нашите членове).


Тези теми са основополагащи за поредица от малки събития, които ще организираме в следващите месеци и които ще са със свободен достъп, специално за вас.


Каним ви да се включите с експертните си знания и опит, с предложение за съдържание и формат, в качеството ви на лектор/презентатор, вкл. в колаборация с ваш партньор – направете го до 24 октомври 2019 г. на мейл gbakardjieva@bapm.bg 


Цялостната организация и логистика ще се осъществи от екипа на БАУХ.


Благодарим Ви за обратната връзка и насоките, които направиха възможно това пътуване – ние следваме вашите указания и правим идеите ви реалност! Вярваме, че вашата активност ще продължи и ще даде добавена стойност на HR професията, повишавайки общата експертиза на HR общността в България.


 
Copyright © 2020 БАУХ  | За реклама  | Контакти