Българска асоциация за управление на хора е неправителствена
организация с идеална цел, която е създадена, за да подпомага
и развива професионалистите в областта на управлението на хора.
Търсене:


преди 8 месеца
Близо 450 участници и 15 ТОП лектори в есенната конференция на Българска асоциация за управление на хора

Близо 450 участници и 15 ТОП лектори се включиха в международната есенна конференция на Българска асоциация за управление на хора, която се проведе на 18 октомври 2019 г. в Интер Експо Център София.

Темата на събитието бе “Leading HR Transformation” и събра в себе си полезна и актуална информация за процесите на трансформация в организации от различен мащаб и индустрия.
Събитието бе открито от Председателят на УС на БАУХ, Миглена Узунова-Цекова, която очерта основните цели на Асоциацията и връчи сертификат за трето ниво по Сертификационната програма на Сдружението на Цветомир Цветанов, Сертифициран мениджър Управление на човешките ресурси.
След г-жа Узунова-Цекова кратко приветствие отправи г-жа Венета Чолакова, Маркетинг мениджър на Jobs.bg, генерален спонсор на събитието.

Програмата стартира с представяне на Петър Т. Иванов, изпълнителен директор на Американската търговска камара в България, който очерта бъдещето в дигитализацията на работната среда и търсенето на кадри.
Продължихме с Ева Цехетнер, Head of Group HR в A1 Telekom Austria Group, която сподели повече за добрите практики в Групата и тенденциите в трансформацията на организациите чрез дигитализация.
Паоло Емилио Теста, HR Director North, Central, Eastern Europe в DXC Technology, очерта стъпките в културната трансформация на компаниите.
Джули Кларк, вице президент Human Resources в Sutherland, представи идеята за поставяне на хората в центъра на всичко и даде конкретни примери от своята практика.
Торстен Зелмайер, Senior Vice President Human Resources, Aurubis AG, разказа как се осъществява процесът на промяна в традиционна компания.
Никола Мусуро, CEEMA HR Director & Hybrid IT Sales HRBP в Hewlett Packard Enterprise, сподели конкретни практики за осъществяването на трансформацията в своята компания.
Марсел Краускопф, Technology Management Expert for People Analytics & Strategic Workforce Planning, Merck KGaA, представи опита на своята организация.
Кур Серку, EMEA Regional HR Solutions Director and Global Lead Business Relationship & Demand Management, Cargill, представи научените уроци в процеса на промяната.

Продължихме с българско участие, който откри Кирил Петков, изпълнителен директор и основател на ProViotic, представяйки гледната точка на бизнеса.
Продължихме с Радослава Кроснева, Началник-управление "Човешки ресурси" в Банка ДСК и Експресбанк и Борислав Игнатов, Управляващ партньор и създател на Енталънт, споделиха за процеса на сливане на двете банки и предизвикателствата, пред които се е изправил екипа.
Цветелина Ковачева, главен оперативен директор на Скейл Фокус и Евгения Георгиева, основател на Талънт Линк България, представиха проект за въвличане на служителите в промяната.
Последният лектор, представител на HR гилдията, бе Емил Минев, Старши консултант "Учене и развитие" и програмен мениджър в Пейсейф Груп, който разказа подробности за вътрешната трансформация в организацията и начина, по който тя се случва.

Завършихме подобаващо и с усмивка – наш специален гост бе Башар Рахал, който развесели участниците в събитието с истории от 1 л., ед. ч.

Модератор на конференцията бе Вероника Михайлова, директор „Комуникации“ в Международната коуч федерация в България и модератор на конференцията.

Благодарим на всички, които бяха с нас, до нови срещи!


Благодарим на нашите генерални спонсори Jobs.bg и economy.bg за подкрепата и приятелството!


Благодарим и на нашия официален домакин Интер Експо Център за гостоприемството!
Copyright © 2020 БАУХ  | За реклама  | Контакти