Българска асоциация за управление на хора е неправителствена
организация с идеална цел, която е създадена, за да подпомага
и развива професионалистите в областта на управлението на хора.
Търсене:


преди 8 месеца
В Стара Загора бе открит Клуб на HR професионалистите към Българска асоциация за управление на хора

На 19 октомври 2019 г. в Стара Загора официално бе открит Клуб на HR професионалистите в региона към Българска асоциация за управление на хора. Регионален партньор и координатор на БАУХ е г-жа Ваня Тутова, HR мениджър на „Стандард Профил България“ АД .

На събитието присъстваха водещи специалист ЧР, представители на местния бизнес, които прегърнаха идеята за ползотворно сътрудничество и дискутираха регионални казуси и предизвикателства в областта на управлението на хора. Сред тях бяха представители на "Стандард Профил", "Прогрес", "Кастамону", "Атепласт", ДЗУ, "Строителна компания Загора", "Ан Инвест", ЦИЕС, "Язаки", "Наталия" АД, "Кремак" и "Брикел". „Един от ключовите приоритети на УС на БАУХ е подпомагането  развитието и взаимодейсвието между и с регионалните представители на HR общността в България. Чрез своята експертиза и стандарти БАУХ има за цел да подпомогне професионалното развитие на специалистите по ЧР, изграждането и утвърждаването имиджа на професията и ключовото й значение за бизнеса и обществото като цяло. Споделяйки приятните емоции и от срещата ни в Стара Загора, в рамките на тази година с нетърпение очакваме и първите срещи и отрикването на регионалните клубове на БАУХ във Варна и Бургас през ноември“ сподели Магдалена Сергиева, член на УС на БАУХ по време на първата среща на клуба.
Каним всички местни HR професионалисти и заинтересовани страни да се включат в инициативата. За контакти с г-жа Тутова ТУК .

Очакваме ви!
Copyright © 2020 БАУХ  | За реклама  | Контакти