Българска асоциация за управление на хора е неправителствена
организация с идеална цел, която е създадена, за да подпомага
и развива професионалистите в областта на управлението на хора.
Търсене:


преди 6 месеца
Остават дни до крайния срок за номиниране и кандидатстване за Годишните HR награди на БАУХ за 2019 г.

Към днешна дата, 2 декември 2019 г., остават осем дни до крайния срок за номиниране и кандидатстване за Годишните HR награди на БАУХ за 2019 г.


Даваме ви възможност да се самономинирате или да номинирате ваш колега, партньор, организация, екип или CEO в една от шестте категории на Наградите. Единственото, което трябва да направите е да попълните кратката форма ТУК. Може да го направите СЕГА - не отнема повече от пет минути.


Едва след това от офиса на БАУХ се свързваме с кандидата и му изпращаме формуляр за кандидатстване. Документът се състои от полета, в които номинираният трябва да остави свой контакт и три страници, които той трябва да попълни със свободен текст, в който описва приноса си/проекта и придружаващите го планиране, действия и резултати.На този етап не се изисква доказателствена част!


Цялата процедура по номиниране и кандидатстване трябва да приключи до 10 декември 2019 г.


Всички кандидатури, които отговарят на административните изисквания на конкурса, ще бъдат качени в сайта на инициативата.


Следва преглед на кандидатурите от компетентното жури, чиито членове ще се свържат с кандидатите за допълнитени уточнения по техните проекти.


Конкурсът за Годишните награди на БАУХ за 2019 г. приключва с официална церемония за връчване на призовете, която ще се проведе в края на януари - ще получите допълнитена информация.


ЗАЩО да се включите в Годишните награди за 2019 г.?


Чуйте отговорите на Галина Софрониева, HR мениджър на 2018 г.; на Юлия Тенева от EVN, които спечелиха в категория "Най-добър HR проект на голяма компания" през 2017 г. и на Мария Пеева, HPE, която грабна приза за HR професионалист на 2018 г. - ТУК.
Copyright © 2020 БАУХ  | За реклама  | Контакти