Българска асоциация за управление на хора е неправителствена
организация с идеална цел, която е създадена, за да подпомага
и развива професионалистите в областта на управлението на хора.
Търсене:


преди 4 месеца
БАУХ е партньор на МТСП в Кариерни изложения за българи в чужбина - първа среща в Лондон на 7 март

Имаме удоволствието да обявим, че Българска асоциация за управление на хора продължава партньорството си с Министерство на труда и социалната политика, касаещо провеждането на Кариерни форуми за българи, живеещи в чужбина – подробности за първото събитие, което ще се проведе в посолството ни в Лондон на 7 март 2020 г., може да намерите ТУК.


Обръщаме се към вас с ПОКАНА да се включите в събитието чрез:  • Директна регистрация на вашата компания – може да го направите в горния линк;

  • Мейл до Българска асоциация за управление на хора, до etonova@bapm.bg , в който ЗАЯВЯВАТЕ желанието си ние, БАУХ, да ви ПРЕДСТАВЛЯВАМЕ на събитието в Лондон.


Очакваме да ни изпратите своята заявка до 24 февруари 2020 г., вкл., като в мейла трябва да опишете темата на вашето представяне /търсите за определени позиции българи, работещи в чужбина; искате да направите проучване сред българи, работещи в чужбина; искате да бъдете представени чисто имиджово, т.е. да представим дейността ви и т.н. по ваш избор/.


Представянето на всички желаещи ще се случи на щанд на БАУХ и всяка от заявилите желание компании може да представи по 1 вид рекламен материал - флаер, до размер  А4/ от 1 лист и не повече от 100 бр.


Всяка от заявилите желание за включване в щанда компании ще дължи по 200 лв. без ДДС, които ще се използват за организационни и транспортни разходи на представител на БАУХ. В щанда ще се включат желаещи, по реда на заявяване, като си запазваме правото да преустановим приемането на заявки, съобразено с датата на провеждане, сроковете за организиране на представянето и пространството на щанда, с който разполагаме.


Оставаме на разположение и очакваме вашите заявки!


Благодарим за логистичната подкрепа на DHL Express Bulgaria!


Публикация на МТСП по темата вижте ТУК.


 
Copyright © 2020 БАУХ  | За реклама  | Контакти