Българска асоциация за управление на хора е неправителствена
организация с идеална цел, която е създадена, за да подпомага
и развива професионалистите в областта на управлението на хора.
Търсене:


преди 3 месеца
Есенната международна HR конференция на БАУХ ще се проведе на 23-27 ноември 2020 г.

Есенната международна конференция на Българска асоциация за управление на хора ще се проведе в дните от 23 до 27 ноември 2020 г., 5 дни – по различни теми и в разнообразни формати. Темата на конференцията е AGILE HR.


Сутрешните сесии ще срещнат участниците в събитието с редица световноизвестни експерти, които ще споделят свои проучвания и експертиза, въз основа на които подходът agile се използва не само в HR функцията, но и във всички сфери на бизнеса. В един от дните ще се проведе и Мастърклас по темата, а в друг – дебат, касаещ работата от разстояние и необходимостта от съществуването на традиционните офис-пространства.


В следобедните часове редица родни и чуждестранни компании ще споделят реални практики и опит в полето на управлението на виртуални екипи, в развитието на организационната култура и други предизвикателства, пред които бизнесът се изправи, в следствие на кризата от последните месеци.


Вярваме, че поредицата виртуални семинари ще бъде интересна и полезна за всички експерти в сферата на управлението на хора, не само HR и се надяваме да ви срещнем на 23-27 ноември в zoom!


Може да прочетете по-подробна информация по темата ТУК, както и да направите своята регистрация.


Предлагаме специални отстъпки за членове на БАУХ!


Сигурни сме, че можем да ви бъдем полезни и в качеството си на рекламодател – покажете своя бранд, представете своите услуги! Как – вижте ТУК.


Очакваме ви!


Генерални спонсори:


и
Copyright © 2021 БАУХ  | За реклама  | Контакти