Българска асоциация за управление на хора е неправителствена
организация с идеална цел, която е създадена, за да подпомага
и развива професионалистите в областта на управлението на хора.
Търсене:


преди 5 месеца
Програма за благополучие на БАУХ и Wellness Masters Hub

БАУХ стартира специална програма за благополучие, съвместно с Wellness Masters Hub, чрез която можете да повишите собственото си усещане за значимост и щастие, както и да придобиете още по-добър усет за това как да подпомогнете организациите си чрез постигане на благополучие за отделния човек.
Заедно ще поемем стъпка по стъпка по пътя на постигане на благосъстояние и по-добър живот във всички смисли – физически, емоционален, интелектуален, духовен и социален.


СТАРТИРАМЕ* с не един, а с два Коледни подаръка – на 22 декември и на 29 декември ще организираме по едно половинчасово събитие и във всяко от тях ще „отдадем чест“ на вашите собствени мечти и цели за бъдещето, чрез метода на неврографиката.


Какво е необходимо за първото събитие? Бял лист, цветни моливи и много позитивно настроение!
Какво ще се случи на второто събитие? Деница Андонова, организационен психолог и Сертифициран специалист по здраве и корпоративен уелнес, неврографика и кинезиология на работа от Американската асоциация по здраве и уелнес, ще даде насоки как да използвате този метод „неврoграфика“ и сами, за да може животът ви да върви в желаната посока.
Всяко от събитията ще стартира в 13 ч., а за да участвате трябва единствено да се регистрирате, като попълните регистрационната форма ТУК, до 18 декември 2020 г., вкл.  • През 2021 г. ще организираме събития всеки месец. Събитията са за членове на БАУХ, платили членския си внос за 2020 г. и/или 2021 г.
Copyright © 2021 БАУХ  | За реклама  | Контакти