Българска асоциация за управление на хора е неправителствена
организация с идеална цел, която е създадена, за да подпомага
и развива професионалистите в областта на управлението на хора.
Търсене:


преди 2 години
БАУХ обяви календара със сесиите на обучителните модули по Тренинг академията за HR-и

Българска асоциация за управление на хора обяви официално старта на семинарите по 7-те обучителни модула (теми) от своята Тренинг академия за HR-и!
Стартираме с два от модулите, чиито сесии ще се проведат през месец март: на 10, 11 и 12 март 2021 г. с обучителен модул "Управление на представянето и възнагражденията" и на 24, 25 и 26 март -  "Учене и развитие на таланти".
Лектор и в двата модула ще бъде Златина Кушкиева, , основател на U Мatter Corporate Wellness и управляващ съдружник в HR Consulting Partners, HR професионалист с дългогодишен опит на национално и европейско ниво.


Проектът ТренингАкадемия е основополагащ за целите на Асоциацията - да бъде платформа за споделяне на вече придобити знания, за развитие и обучение, за приемственост и надграждане в професията. Академията е естествен партньор на Сертификационната ни програма, която верифицира придобитите знания и умения, на база и придобит професионален опит. Основа на модулите в академията са професионалните стандарти, заложени в Програмата.


Подробна информация за всички обучителни модули, тяхното съдържание, лектори, дати и регистрационна форма може да видите ТУК: http://www.bapm.space/w/bg/training-academy/
Copyright © 2022 БАУХ  | За реклама  | Контакти