Българска асоциация за управление на хора е неправителствена
организация с идеална цел, която е създадена, за да подпомага
и развива професионалистите в областта на управлението на хора.
Търсене:


преди 1 година
Петото издание на "HR in action" стартира

Петото издание на "HR in action" стартира - ще очакваме вашите регистрации до 7 декември 2018 г. - намерете информация ТУК! Срещата между студенти и бизнес ще се проведе на 11 декември - очаквайте подробности за събитието!


Тази година ви каним да изследваме темата за ценностите и как те определят принадлежността ни към дадена компания. Заедно – студенти и работодатели, ще търсим как можем по-добре да разбираме ценностите и културата на инидивидуално и организационно ниво, за да намерим възможно най-доброто съвпадение, което ще ни даде мотивация за работа, удовлетворение и усещане за смисъл в дългосрочен план.


Вие, членовете на БАУХ - HR професионалисти и представители на бизнеса, имате привилегията да се срещнете лице в лице със следващите поколения HR професионалисти - амбициозни и целеустремени млади хора, които имат желание да станат част от HR общността в България. Добавената стойност за вас е възможността да приемете нов стойностен член в своя екип. Попълнете регистрационната форма за компании до 7 декември 2018 г. - ТУК!


Уважаеми студенти, този контакт ще ви даде шанса да постигнете по-високо ниво на самопознание, имплементирайки своите ценности и умения в практическата част на HR функцията, чрез споделяне, коментари и задаване на въпроси към действащи HR професионалисти. Попълнете регистрационната форма за студенти до 7 декември 2018 г. - ТУК!

Copyright © 2020 БАУХ  | За реклама  | Контакти