Българска асоциация за управление на хора е неправителствена
организация с идеална цел, която е създадена, за да подпомага
и развива професионалистите в областта на управлението на хора.
Търсене:


преди 5 месеца
Конференция на БАУХ – изпратете ни своите предложения

Както вече ви информирахме във връзка с продължаващото извънредно положение и с желание да бъдем максимално отговорни към здравето на всички ни, тази година традиционната пролетна конференция на БАУХ ще се проведе във виртуален формат на 24-26 юни 2020 г.
Темата на събитието ще бъде „Re:Start HR“ и в него ще направим преглед на това как се променя HR функцията в условията на криза, какви успешни модели на работа се налагат  с цел ефективно функциониране на компаниите, ще поговорим за това какво ни предстои от тук нататък, какви промени настъпват на пазара на труда. Очаквайте скоро пълна информация!

Амбицията ни е да ви предложим програма от актуални, полезни и практични сесии за споделяне на опит, правене на равносметка и дискутиране на нови възможности, проследяване на тенденциите и т.н. За целта имаме нужда от вашето активно участие!

Каним ви да се включите в програмата на конференцията, като споделите свои инициативи в рамките на темата  „Успешни методи и практики за управление на човешките ресурси по време на криза“. Ето някои примерни конкретни подтеми: алтернативни методи и практики за оптимизиране на процесите, работа от вкъщи – какви са научените уроци и възможностите за подобрение, wellbeing на служителите в условията на криза, учене и развитие в онлайн режим и др. Посоченият списък от подтеми не е краен - отворени сме за всички ваши предложения за полезни HR практики, инициативи, проекти в условията на криза.

Ако желаете да споделите своята добра HR практика/проект/инициатива с гилдията, изпратете ни кратко нейно резюме  - в рамките на 1 стандартна страница, като задължително включите информация за постигнат или очакван ефект/резултат от нея, на имейл адрес bapm@bapm.bg до 24 май 2020 г. Всички получени предложения ще бъдат разгледани от работна група, след което ще се свържем с вас за обратна връзка.
Copyright © 2020 БАУХ  | За реклама  | Контакти